De werkgroep Communicatie & PR is door voorzien en onvoorzien vertrek van werkgroepleden op zoek naar nieuwe aanwas.

Dit kunnen werkgroepleden zijn (zeg maar met permanente inbreng in vergaderingen) of projectleden (die een vastomlijnde, meestal tijdelijke klus klaren).

Je hoeft geen communicatie- of PR- deskundige te zijn om onze werkgroep te versterken. We kunnen in overleg altijd wel een leuk aandachtsgebied vinden of bijv. een tijdelijk project als dat je beter past. Welkom is iedereen die het leuk vindt om mee te werken aan het uitdragen van de naamsbekendheid en de boodschap van de vereniging. Kijk op onze webpagina wat we zoal doen, misschien kun je daaraan bijdragen of daar iets extra’s aan toevoegen. We zoeken:

Een enthousiaste coördinator

Business News Radio interviewt de LVBHB voorzitter

In de werkgroep zitten gemotiveerde mensen met competenties op diverse terreinen van PR en communicatie en kennis van de varende erfgoedwereld. Wat we nodig hebben is iemand die de lijnen kan uitzetten en bewaken en die in overleg met het LVBHB-bestuur het beleid van de werkgroep formuleert.
Voor iemand met organisatietalent en het vermogen om te plannen en delegeren die bereid is hier een paar uurtjes per week in te steken is dit een superleuke klus!

Webredactie

Ook zoeken we ondersteuning van onze webredacteur/webbeheerder. Die ondersteuning valt uiteen in 2 delen:

Redacteur

Redigeren van vooral nieuwsberichten, zo nodig geschikte foto’s er bij zoeken en invoeren en opmaken in WordPress. Ervaring met WordPress is handig, maar niet noodzakelijk. Iemand met redelijk wat ervaring in het gebruik van Word of een andere tekstverwerker komt met een dag (online) cursus al een heel eind.

Website beheer

Hiervoor is wel wat ICT kennis en ervaring nodig. Het gaat om het updaten van WordPress en plug-ins, kleine problemen oplossen met b.v. e-mail die niet aankomt en af en toe een vraag van een gebruiker beantwoorden.

Grafisch ontwerper

Verder is een  2D-ontwerper welkom, iemand met ontwerpkwaliteiten voor onze 2D-uitingen zoals drukwerk of vlaggen. Kan ook voor korte projecten.

Denk je iets leuks te kunnen doen in de werkgroep?
Stuur je mailtje naar communicatie@lvbhb.nl dan kunnen we nader kennismaken.

Vertel het ook gerust verder in je kennissenkring. Je hoeft niet per se LVBHB-lid te zijn om bij ons vrijwilliger te zijn.

Hendrik Bijnsdorp,
coördinator werkgroep Communicatie & PR

Wat achtergrondinformatie vind je via het hoofdmenu van deze website bij:

Illustraties: onze evenementen zijn altijd een goede aanleiding voor media aandacht.