Verenigingsblad: Bokkepoot

jubileum! nummer 100, een special met veel foto’s + uitleg van scheepsonderdelen

De Bokkepoot is het verenigingsblad van de LVBHB en verschijnt 4 x per jaar op magazineformaat. In de Bokkepoot vind je diverse soorten artikelen: verenigingsnieuws, achtergrondinformatie, aankondigingen en kleine advertenties.

Je kunt geen los abonnement op de Bokkepoot nemen, het blad is inbegrepen bij het lidmaatschap van de LVBHB. Losse nummers zijn wel te koop.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij de redactie.

Oude Bokkepoten

Bokkepoten ouder dan 1 jaar zijn ook voor niet leden online te lezen en te downloaden via onderstaande links. Klik op deze link en het overzicht van alle digitale Bokkepoten verschijnt op Google Drive (opent in een nieuw tabblad of venster).

Daar zie je de voorkanten van de Bokkepoten en door op een afbeelding te klikken kun je door het betreffende nummer bladeren.

Inhoudsopgave

Er is een inhoudsopgave van alle Bokkepoten. Klik hieronder voor inhoud:

Jubileumnummer 200. Vanaf nummer 202 is de Bokkepoot blijvend full-color

N.B.: zowel in Excel als in de meeste browsers en pdf-programma’s kan je zoeken met de toetscombinatie Ctrl+F (Mac: ⌘+F).

Specials

Naast de “gewone” Bokkepoten is er een aantal speciale uitgaven met een verzameling van artikelen over één onderwerp. Soms aangevuld met artikelen uit andere bronnen.

Deze staan gewoon in de lijst op Google Drive, maar we geven hieronder een overzichtje met de directe links: