Verenigingsblad: Bokkepoot

Update 29 september 2021: ivm met wijzigingen bij Google vind je hieronder niet meer de lijst met oude Bokkepoten, maar een link naar de archiefpagina op Google Drive.
Update 9 oktober 2021: specials Zwaarden en Masten toegevoegd.

jubileum! nummer 100, een special met veel foto’s + uitleg van scheepsonderdelen

De Bokkepoot is het verenigingsblad van de LVBHB en verschijnt 4 x per jaar op magazineformaat. In de Bokkepoot vindt u diverse soorten artikelen: verenigingsnieuws, achtergrondinformatie, aankondigingen en kleine advertenties.

U kunt geen los abonnement op de Bokkepoot nemen, het blad is inbegrepen bij het lidmaatschap van de LVBHB. Losse nummers zijn wel te koop.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij de redactie.

Oude Bokkepoten

Bokkepoten ouder dan 1 jaar zijn ook voor niet leden online te lezen en te downloaden via onderstaande links. Er is een inhoudsopgave van alle Bokkepoten. Klik hieronder voor inhoud:

Jubileumnummer 200. Vanaf nummer 202 is de Bokkepoot blijvend full-color

N.B.: zowel in Excel als in de meeste browsers en pdf-programma’s kan je zoeken met de toetscombinatie Ctrl+F (Mac: Control+F).

Klik op deze link en het overzicht op Google Drive opent in een nieuw tabblad of venster.

Specials

Naast de “gewone” Bokkepoten zijn er een aantal speciale uitgaven met een verzameling van artikelen over één onderwerp. Soms aangevuld met artikelen uit andere bronnen.

Deze staan gewoon in de lijst op Google Drive, maar we geven hieronder een overzichtje met de directe links: