Doe je graag dingen samen met anderen en voor anderen?
En wil je tegelijkertijd lol beleven en toch ook iets opsteken?
Dan is meewerken aan het verzetten van de bakens binnen de LVBHB misschien iets voor jou.

Het bestuur vindt dat jeugdigen volop mee moeten kunnen doen in de LVBHB. Lijkt het je wat om daaraan bij te dragen? Dat kan als bestuurder, als projectleider of als teamlid.

Als bestuurder kun je je bestuurlijke kwaliteit ontdekken en versterken. Je besluit mee over de toekomst van de vereniging, over de besteding van het geld, je denkt mee over te ontplooien activiteiten en praat mee over reacties op ontwikkelingen die afkomen op het varend erfgoed.

Als projectleider worden je organisatorische kwaliteiten aangesproken en je leer je die succesvol in te zetten. In deze rol beheer je het projectbudget, bewaakt de voortgang van het project, zorgt ervoor dat alle projectleden aan hun trekken komen en zich in de projectgroep thuis voelen.

Als teamlid help je mee aan het bereiken van het projectdoel. Je bedenkt en doet mee aan activiteiten die een succes maken van het project.

Je hoeft het niet alleen te doen. Je kunt je interesse ook samen met vriend of vriendin kenbaar maken. Dan maken we er een duo functie van. Bovendien bieden bestuursleden zich aan als ‘’coach” wanneer dat gewenst wordt.

De tijdsinspanning is flexibel. Soms is het een tijdje veel (dagdeel in de week) en soms haast niets (nog geen uur per week). Soms past het en soms niet. Daarover maak je onderling afspraken.

Ook al aarzel je, meld je toch bij Hans Kok (penninmeester@lvbhb.nl of 0657755979). Misschien dat we in een gesprek je aarzelingen kunnen wegnemen.

Heb je belangstelling dan kun je dat melden aan Hans Kok (penningmeester@lvbhb.nl of 0657755979).