Wat dacht je van een paar weken meevaren aan boord van De Terra Nova met gratis kost en inwoning?

Gezellig samen met anderen zelf het eten uitkiezen en verzorgen en ’s avonds gezellig een biertje drinken in zowat iedere dag een andere stad?

Overdag op zoek naar nieuwtjes rond de Erfgoedtour als journalist in de dop. Instagram, Facebook en LinkedIn overstelpen met door jezelf vergaard tournieuws.

Wel even de handen uit de mouwen steken bij het plaatsen van de 20 bannerframes in iedere etappeplaats en natuurlijk ook weer terugzetten op de Terra Nova.

Als een spin in het web in ons “Social Media Team” met eigen studio aan boord van de Terra Nova.

 

KAN ALLEMAAL!

Aan boord van de Terra Nova richten we een heuse studio in: ons mediacentrum. We hebben inmiddels al een aantal studenten van de NHL Stenden Hogeschool bereid gevonden om deel uit te maken van het Social Media Team die daarbij tegelijkertijd studiepunten verzamelen. Maar er zijn nog een paar plekken over en die stellen we beschikbaar voor leden en zeker ook voor (klein-)kinderen van leden: leeftijd 16+.

Slapen aan boord van de Terra Nova wordt waarschijnlijk lastig door de ruimte die de binnenexpositie en de studio innemen, maar er zijn andere meevarende schepen waar aan boord geslapen kan worden. Koken kan wel aan boord van de Terra Nova en we gaan ervan uit dat het Social Media Team zelf de inkopen doet (uiteraard op kosten van de vereniging). Hetzelfde geldt voor ontbijt en lunch. Reiskosten naar een opstapplaats en na een paar weken weer retour naar huis worden ook vergoed.

Als “tegenprestatie” vragen we om behulpzaam te zijn bij het opstellen van de buitenexpositie (20 banners) en meewerken in het Social Media Team bij de nieuwsgaring en het plaatsen ervan op de social media. Er is voor de hele Erfgoedtour een coördinator/aanspreekpunt voor het Social Media Team.

Praktische info: de Erfgoedtour start op 6 juli in Middelburg en eindigt op 18 augustus in Hasselt. De route, etappeplaatsen inclusief de datums staan op bijgaand kaartje. Om niet al te veel wisselingen te krijgen vragen we om minimaal 1 week deel uit te maken van het Social Media Team en het mag/kan dus ook langer bijv. een aantal weken.

Opgave: Eric Voigt (evenementen@lvbhb.nl) met vermelding van naam, emailadres, tel.nr. en gewenste periode.