Bestuurslid sinds 2015, huidige termijn eindigt 2027.

Aandachtsgebieden (ref. DOP 2021-2023): BHS, inschrijven in RVEN, ICT, praktische hulp bij CvO/CBB via de Hoofdstuk 24 route (Traditioneel Vaartuig).

Contactpersoon voor de werkgroepen ICT, Schouwcommissie, Bokkepoot.

Mijn bouwjaar is 1964, ik ben gelukkig getrouwd met Petra en we hebben twee kinderen (Nikki, anno 1993, en Pim, anno 1999).

Ik heb, na mijn studie aan de HTS, bijna 10 jaar voor KPN-Telecom gewerkt in diverse automatiseringsprojecten en ben in 1997 voor mezelf begonnen, en ben ik nu dus al bijna 25 jaar zelfstandig ondernemer.

Alweer een flink aantal jaar geleden deed de gelegenheid zich voor om een andere woning te zoeken en dat werd ons huidige schip, luxe motor de Harmonie (1927, BHS 14302), waar we sinds 2012 voor zorgen en graag mee varen. Na een tijd ’zonder vaste woon- of verblijfplaats’ hebben we nu weer een ligplaats in Leeuwarden. Friesland is dan ook de provincie waar we het grootste deel van het jaar varen en liggen. Het Sneekermeer is wel één van onze favoriete plekjes en het grootste deel van het jaar ons thuis.

Sinds 2018 hebben we ook de Maria Petronella (BHS 14704) waar Pim in Leeuwarden op woont.

Al in 2011 zijn we lid geworden van de LVBHB, toen nog zoekende naar een schip om op te wonen. Sinds de zomervergadering 2015 maak ik deel uit van het bestuur van onze vereniging in de hoop dat ik daar wat kan betekenen met mijn ICT-kennis. Zo ben ik actief bezig met de website, BHS, digitale kaarten voor OpenCPN, Ecdis en AIS en ook een periode als secretaris ad interim. Verder wil ik wat meer leden mobiliseren om taken uit te voeren, die nu vaak op de toch al behoorlijk belaste ruggen van het bestuur terechtkomen en kijk ik uit naar mogelijkheden voor gezamenlijke inkoop.

Contact? Stuur een mail naar: dba@lvbhb.nl