Secretaris (waarnemend) (in bestuur sinds 2015, aftredend in 2021)

Mijn bouwjaar is 1964 en ik ben gelukkig getrouwd met Petra en we hebben twee kinderen (Nikki, anno 1993, en Pim, anno 1999).

Ik heb, na mijn studie aan de HTS, bijna 10 jaar voor KPN-Telecom gewerkt in diverse automatiseringsprojecten en ben toen voor mezelf begonnen in 1997 en ben daarom alweer ruim 20 jaar zelfstandig ondernemer.

Een paar jaar geleden deed gelegenheid zich voor om een andere woning te zoeken en dat werd ons huidige schip, luxe motor de Harmonie (1927), waar we sinds 2012 voor zorgen en graag mee varen. Sinds december 2016 zijn we officieel ‘zonder vaste woon- of verblijfplaats’ hebben een briefadres in Friesland. Dat is ook de provincie waar we het grootste deel van het jaar varen en liggen. Het Sneekermeer is wel één van onze favoriete plekjes.

In 2011 zijn we al lid geworden van de LVBHB, toen nog zoekende naar een schip om op te wonen. Sinds de zomervergadering 2015 maak ik deel uit van het bestuur van onze vereniging in de hoop dat ik daar wat kan betekenen met mijn ICT-kennis. Zo ben ik actief bezig met de website, BHS, digitale kaarten voor Open CPN, Ecdis en AIS. Verder wil ik wat meer leden mobiliseren om taken uit te voeren, die nu vaak op de toch al behoorlijk belaste ruggen van het bestuur terechtkomen en kijk ik uit naar mogelijkheden voor gezamenlijke inkoop.

Contact? Stuur een mail naar: secretaris@lvbhb.nl