Foto’s en video van de erfgoedmanifestatie 100 jaar Piushaven zijn nu beschikbaar.

Video

(spring naar de foto’s) Door het afspelen van onderstaande YouTube video’s accepteert u het privacybeleid en de cookies van Google.

 Een korte samenvatting
Schepen in de Lovensehaven

Sail-in

Wedstrijd Wrikken

Drone beelden Piushaven

Nog meer LVBHB video’s bekijken? Ga naar ons TouTube-kanaal.

↑ terug naar boven

Foto’s

De foto’s staan op MyAlbum.com. Klik op de afbeeldingen hieronder en het album opent in een nieuw venster. Voor een diavertoning klik op de eerste foto na de voorpagina. Daarna kan je bladeren met de → en ← toetsen of door te vegen op een aanraakscherm.

Meer foto’s welkom, zie dit bericht. De albums kunnen dus nog aangevuld worden.

Fotoreportage van Daniël Schonewille

Ingezonden foto’s LVBHB leden
Aanbrengtochten

De evenementen Hassailt 2023 en Vreeswijk 650 jaar Oude Sluis waren voor een aantal schepen het startpunt van een aanbrengtocht naar Tilburg.

 

Sail-in

Toen het zonnetje nog scheen spotten enkele Noorderschippers een strategisch gelegen terras bij de Piusbrug. Ze hielden moedig vol toen het ging regenen en legden het moois dat voorbijkwam vast. Zo te zien ondersteund door wat zuidelijke biertjes.

 

Tilburg

Het is op dit moment niet mogelijk foto’s te downloaden van MyAlbum of na te bestellen via lvbhb.nl. We onderzoeken de mogelijkheid om dat in de toekomst wel mogelijk te maken. Op MyAlbum kan je wel een fotoboek laten maken per album.

terug naar boven