Het ruim loopt vol (foto Gert Herrebrugh).

De opkomst was hoog op de werkgroependag aan boord van de Terra Nova in Amersfoort. Er waren ook verrassend veel nieuwe leden waaronder aardig wat jongeren.
Voorzitter Rolf van der Mark opende de bijeenkomst met twee bijzondere hoogtepunten. Mirjam Peil kreeg haar speldje dat bij het Lid van Verdienste hoort. Zij krijgt dit voor haar inzet voor de Bokkepoot en voor de Terra Nova. Ten tweede verwelkomde Rolf het 1800-ste lid Peter Zwart, lid nummer 1708016 van de luxe motor James Laming (BHS13420) met een mooi boeket bloemen.

Mirjam Peil krijgt de spel voor Lid van Verdienste van voorzitter Rolf van der Mark (foto Gert Herrebrugh).

Daarna was het de beurt aan de werkgroepen om hun verhaal te doen: wat is het afgelopen jaar gedaan en wat zijn de plannen voor volgend jaar.
Rode draad bij de presentaties: we kunnen nog wel versterking gebruiken. Hopelijk is dat gelukt met de nieuwe leden.
Die rode draad geeft wel aan, dat de LVBHB geen uitzondering is in vrijwilligers land waar over het algemeen gebrek aan vrijwilligers is.
Na de eenvoudige doch voedzame lunch, verzorgd door de vrijwilligers (ook hier!) van de Terra Nova gingen drie groepen onder leiding van een gids twee uur de stad in. Amersfoort is een interessante stad met genoeg bierbrouwerijen! Winterplekken hebben ze ook, zie HIER.
Daarna bleef het nog lang onrustig rond de bar van de Terra Nova. De laatsten moesten er ver na de afgesproken eindtijd van 5 uur (in de middag!) uitgezet worden. Het is dan ook altijd weer een soort reünie.
Klik HIER voor het verslag van Guido Ganzeman van de werkgroep PR&Communicatie.

Uiteraard zat de verenigingsstand met Henk en Gerda Morel weer in de buik van de Terra Nova.