Foto Jeroen BaarsIk ben Jeroen Baars en kom uit Enkhuizen. Ik woon daar samen met mijn vrouw, Karen, op de stoere Groninger motortjalk “Nocht” uit 1909.

Ooit ben ik mijn werkzame leven begonnen als applicatie ontwikkelaar en systeembeheerder. Na 15 jaar heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben gaan varen als stuurman in de chartervaart. Inmiddels heb ik wat meer behoefte aan regelmaat en werk ik als buschauffeur. Zo creëer ik wat meer rust, ruimte en kan ik genieten van mijn vrouw, het schip en het varen.

Ik zie mijn taak binnen de webredactie vooral in het up-to-date houden van de site en de sociale media maar ik kan dat niet alleen. Daar heb ik jullie bij nodig. Jullie zijn degene die mij moeten helpen met het aanleveren van mooie verhalen, verslagen en of fotoreportages. Dan zorg ik ervoor dat ze op de site komen om gezien te worden.