Afb. Terra Nova op reisVan 30 juli tot en met 17 augustus vindt de, inmiddels bijna traditionele, zomerreis naar het buitenland van de Terra Nova plaats. De afvaart is op 30 juli vanuit Vlissingen — daar ligt de Terra Nova dan na de zomerreünie. Via Westerschelde, boven-Schelde, Sambre, Maas (met een omweg lang Givet in Frankrijk) en Waal gaat het dan weer op huis aan.

Altijd al eens geschut willen worden in de schepenlift van Strépy-Thieu? Altijd al eens het hellend vlak van Ronquières willen bezoeken? Dit is uw kans!

De kosten bedragen 41 euro per dag. Daar zijn het eten aan boord en koffie en thee bij inbegrepen, maar de drankjes niet. U slaapt aan boord. U kunt intekenen voor de hele reis of voor een deel van de reis − maar er zijn nooit meer dan twaalf gasten tegelijk aan boord, dus haast u! De reacties van degenen die vorige reizen hebben meegemaakt zijn unaniem juichend.

De uitnodiging met de voorwaarden vindt u hier op onze website. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Lock.