ligplaatsenDe werkgroep Havens en Ligplaatsen zoekt versterking. Dat kan als lid van de werkgroep of op projectbasis. We zijn een enthousiast clubje en de taken die we zouden willen doen kunnen we niet meer allemaal zelf uitvoeren.
Omdat we van mening zijn dat varen met onze schepen bijdraagt aan het behoud en bovendien op deze manier de historie levend gehouden wordt, vragen we bij instanties en overheden, zoals Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten, aandacht voor het ligplaatsenbeleid. Ook bieden we schippers informatie over vaarmogelijkheden en ligplaatsen onderweg. Daarnaast hebben we een goede samenwerking met de Schepencarrousel.
Voor het ondersteunen van initiatieven voor de aanleg van erfgoedhavens, het bevorderen van de vaarmogelijkheden voor historische bedrijfsvaartuigen en de communicatie daarover zoeken we derhalve versterking. In de werkgroep voor de langer lopende zaken, op projectbasis voor onder meer de contacten met specifieke ligplaatsen en havens.
Maak je belangstelling kenbaar of vraag meer informatie bij de voorzitter van onze werkgroep met een mailtje naar Roel Bosch.