Het bestuur van de LVBHB vergadert maandelijks op de laatste woensdag van de maand. Hierbij de belangrijkste onderwerpen van de afgelopen vergadering.
Voorafgaand aan de bestuursvergadering heeft Petra Spithost uitleg gegeven over Yammer, een webdienst waarmee het bestuur en de leden van de werkgroepen snel en efficiënt berichten delen. Alle bestuursleden hebben inmiddels een account en kunnen ermee werken.
Vanwege de ophanden zijnde Algemene Ledenvergadering op zaterdag 11 maart in Nijmegen is het bestuur druk doende met het opstellen van de Jaarstukken. Het DOP (Driejarig Operationeel Plan) is leidraad voor het beleid van het komend jaar en dient geactualiseerd te worden. De jaarrekening wordt kritisch doorgenomen en heeft geleid tot een besluit om de kosten van de Bokkepoot terug te dringen. Het blijkt dat de verzendkosten de pan uit rijzen, mede door de verhoging van het BTW tarief en het gewicht van de Bokkepoot. Tevens wordt er gekeken wat er nog meer verbeterd kan worden aan de Bokkepoot. Dit alles in het kader van het beheersbaar houden van de kosten.
De vergadering wordt eerder beëindigd omdat de voorzitter weggeroepen wordt om privé redenen.
De komende bestuursvergadering vindt plaats op woensdag 22 februari a.s.
Reacties of opmerkingen naar de secretaris.
Rob Slangen
notulist van het bestuur
N.B. de goedgekeurde notulen van de vorige vergaderingen zijn voor leden in te zien op deze website.