Helaas afgelast: De laatste activiteit van regio zuid op 13 juni in Woudrichem.

Update 25 maart: Vandaag hebben als regio zuid moeten besluiten om onze laatste activiteit van regio zuid af te blazen. Gezien de landelijke maatregelen om het Coronavirus in te dammen, de onzekerheid die dat met zich mee brengt, en het feit dat binnen de werkgroep nu twee leden ziek zijn, hebben we genoemd besluit genomen.
We hopen op een later moment alsnog de regio aan onze opvolgers te kunnen  overdragen

Graag nodigen wij, Monique, Jan en Johan, jullie uit voor de laatste activiteit die wij gaan organiseren. Zoals waarschijnlijk bekend, gaan wij met ons drieën na 30 jaar stoppen met regio zuid. Gelukkig staat de opvolging klaar.

Regio Zuid in Moerdijk 2018, foto Monique Molhuizen

Deze dag gaat plaatsvinden op zaterdag 13 juni a.s. te Woudrichem. We zijn dan te gast in het Arsenaal, Kerkstraat 41 4285 BA Woudrichem.

Het programma voor zo ver bekend:

  • Vanaf 13.00 uur, inloop met koffie of thee met ‘n quukske.
  • 13.30 uur: Welkom en start van het middagprogramma.
  • 16.30 uur: Officiële overdracht van de regio aan onze opvolgers.
  • 17.00 uur: De barbecues staan klaar. Vis, vlees of vega, alles is er.

Wil je graag deze laatste regio zuid dag meemaken en onze opvolgers leren kennen? Geef je dan op voor deze dag en vul het inschrijfformulier in (klik hier) of stuur ons de gevraagde gegevens op. Het formulier kan je sturen naar Jan Vromans aan de Hoge Steenweg 66, 5175 AD Loon op Zand.

Of per e-mail naar johanmonique.sloots@gmail.com.

Na inschrijving volgt later een bevestiging van deelname met het definitieve programma. Voor deelname aan deze dag vragen wij een bedrag van € 17.50 p.p., contant te voldoen bij binnenkomst in het Arsenaal.

Zou je graag met je schip willen komen? Dat kan, de passantensteiger in de haven en de Maassteiger voor de stad zijn voor ons gereserveerd, Hier kan je dit weekend gratis afmeren.

We hopen velen van jullie (weer) te mogen ontmoeten. Graag tot 13 juni in Woudrichem!

Johan, Monique, Jan