Werkgroependag

Fijn dat u dit jaar lid bent geworden van de LVBHB/het Historisch Bedrijfsvaartuig!

Het bestuur realiseert zich dat het lastig is om bekend te raken met alles wat de vereniging doet. Daarom wordt elk jaar een dag georganiseerd waarop nieuwe leden kennis kunnen maken met de vereniging.

Graag nodigt het bestuur alle nieuwe leden uit om op zaterdag 25 november 2017 aan boord van het verenigingsschip de Terra Nova (dat voor de gelegenheid in Amersfoort ligt) kennis te komen maken met de LVBHB/het Historisch Bedrijfsvaartuig.

Het bestuur is aanwezig uiteraard maar ook vertegenwoordigers van alle werkgroepen. U kunt ze allemaal aanschieten voor vragen en inlichtingen.

Programma

09.30 uur ontvangst op de Terra Nova met koffie en koek
10.00 uur start presentaties van de werkgroepen
12.30 uur lunch
14.00 uur rondleiding in Amersfoort
16.00 uur einde rondleiding
16.30-17.00 afsluitende borrel a/b Terra Nova

Plaats: Het verenigingsschip de Terra Nova ligt aan de Kleine Koppel t/o nummer 122.  Er is hier zeer beperkte parkeergelegenheid, maar op 5 minuten lopen is er de parkeergarage Eemplein, Eemlaan 83, 3812 EE Amersfoort. Het dagtarief is € 10,-. Het station is ook vlak bij en er gaan regelmatig bussen.

Deelname is gratis.

Aanmelden via de mail voor 6 november.

Het is beperkt mogelijk, dat leden die al langer lid zijn deze dag bijwonen,  afhankelijk van de belangstelling. Graag ook aanmelden!