Wie een toegangskaartje koopt voor de 2e EOC-Traditionele Schepen Beurs  die van 10 t/m 12 november 2017 op het Willemsoordcomplex in het stadshart van Den Helder wordt gehouden, krijgt echt waar voor zijn geld. Voor een bedrag van 8 euro heeft men niet alleen drie dagen lang toegang tot de beurs, maar ook gratis toegang tot het Marinemuseum en het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers.
Dit jaar wordt in het Nautisch Kwartier van het monumentale werfcomplex Willemsoord voor de tweede keer de EOC-Traditionele Schepen Beurs gehouden. “Bij de eerste editie, in november 2016, hebben we bij wijze van experiment eveneens de twee voornoemde musea bij ons evenement betrokken”, zegt medeorganisator Paul Schaap. “Toen kon men met het toegangskaartje, in de vorm van een armbandje, naast de beurs ook al de beide musea gratis bezoeken. In totaal hebben vorig jaar circa 600 bezoekers hiervan gebruik gemaakt. Ook voor deze editie geldt deze aanbieding, maar nu willen we er graag meer publiciteit aan geven.”
Het nautisch element van de twee musea sluit perfect aan bij de doelgroep van de beurs. De samenwerking tussen de beurs en de twee musea is dit jaar verder uitgebouwd en zal hopelijk ook in de toekomst leiden tot meer samenwerking. De prijs van een toegangskaartje bedraagt 8 euro per persoon. Parkeren voor de beurshal is gratis. Extra dit jaar is dat voor geïnteresseerde bezoekers op de drie beursdagen om 14.00 uur een rondleiding over het werfcomplex wordt gegeven. Beursorganisator Jet Sluik verwacht meer bezoekers dan vorig jaar. Het aantal standhouders dat zich al voor de beurs heeft aangemeld ligt aanzienlijk hoger dan in 2016 en is inmiddels de vijftig gepasseerd. En nog steeds melden bedrijven en organisaties zich aan. De kaartverkoop is op woensdag 18 oktober van start gegaan.Tijdens de beurs kunnen ook kaartjes aan de kassa worden gekocht.
Meer informatie: Jet Sluik (projectleider/beursorganisator)
06-31695654 of traditioneleschepenbeurs.nl