Oldtimer weekeinde

Alhoewel er nog een tijd te gaan is, hier alvast de aankondiging van het oldtimer weekend van 25 en 26 augustus te Moerdijk

Tijdens dit weekend is er een diverse verzameling mobiel erfgoed in dit west Brabantse dorp aanwezig, aangevuld met een nostalgische kermis en braderie. Om het mobiel erfgoed compleet te maken ondersteunt regio zuid dit jaar de organisatoren van dit weekend door te proberen het varend erfgoed naar Moerdijk te krijgen. Hiermee willen we onze schepen  onder de aandacht brengen bij de gemeente Moerdijk, die plannen heeft om de haven van Moerdijk een refit te geven.

Varend erfgoed

Misschien liggen er mogelijkheden voor onze schepen. Ook proberen we aandacht te schenken aan schepen die een historische band hebben met Moerdijk of directe omgeving. Onze aanwezigheid zal een onderdeel zijn van het programma wat door de organisatie van het oldtimer weekend wordt neergezet. Wel proberen we, op zaterdag avond , een soort samenzijn van de schippers, de organisatie en de gemeente te organiseren met wat eten en drinken. Mogelijk zal een nostalgische poffertjes kraam hier voor het decor zijn. Hierover zullen we later aan de deelnemers nog de nodige informatie verstrekken.

Aanmelden

Geïnteresseerd in een leuk weekend te Moerdijk?

Geef je op aan regio zuid, graag voor eind mei. Later volgt dan een bevestiging van deelname met de laatste informatie.

Meer informatie over het oldtimer weekend vind je op: http://www.stichtingnostalgischmoerdijk.nl/

Met vriendelijke groet en graag tot in Moerdijk

Johan Sloots , Monique Molhuizen, Jan Vromans.