De Terra Nova wordt op 25 november in Amersfoort verwacht voor de jaarlijkse dag van de LVBHB waar de nieuwe leden kennis kunnen maken met de verschillende werkgroepen binnen de vereniging. Wilt u daar naar toe, of vindt u het leuk om gewoon mee te varen, dan is dat mogelijk.
Zo de planning er nu voorstaat vertrekken we op woensdag 22 november en zijn als alles volgens plan verloopt weer terug op dinsdag 28 november. De vertrek en aankomst plaats zal Gorinchem zijn. U kunt natuurlijk ook meevaren naar of vanaf Amersfoort.
Hou er wel rekening mee dat het in november al behoorlijk koud zal zijn.
Ook moeten in Amersfoort op zaterdag de bedden aan de kant.

Kosten

Meevaren kost € 30,00 per persoon per dag, volledig pension. Dat houdt in logies en drie maaltijden per dag (gezamenlijk verzorgd). Als we (voor eigen rekening) aan de wal dineren krijgt u € 5,- terug.
Kussens zijn aan boord, zelf kussensloop en lakens of slaapzak meenemen.
Drankjes zijn aan boord verkrijgbaar voor eigen rekening. U kunt boeken voor de hele of een gedeelte van de reis. Het maximaal aantal passagiers is twaalf
Meer informatie
 zie de website van de Terra Nova voor het vaarschema. Wilt u van tevoren kennis maken met het schip, maak dan een afspraak, het schip ligt meestal in Dordrecht. Voor aanmelden en inlichtingen kunt u  mailen of bellen met Jan Lock tel. 06 51 53 34 88.