Voor de Terra Nova, het verenigingsschip van de LVBHB, zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor de functie van beheerder.
De Terra Nova is een luxe motor uit 1929 met een lengte van 50 en een breedte van 6,60 meter. Het schip vertegenwoordigt de vereniging tijdens landelijke evenementen en dient als vlaggenschip en schipperscafé.
Het in de vaart houden van het schip, inclusief werfbeurten enzovoort, wordt verzorgd door de Stichting Terra Nova. Er is een vaste schipper, Jan Lock. De vereniging streeft ernaar de kosten van de exploitatie van het schip zoveel mogelijk terug te verdienen door het verhuren van het ruim voor vergaderingen, bijeenkomsten en incidenteel als B&B. Het schip heeft af en toe betalende passagiers op tochten naar en van evenementen. Voor het optimaal exploiteren van het ruim van het schip is een beheerder onontbeerlijk.
De beheerder fungeert als gastheer en conciërge van de accommodatie. In dat kader zorgt hij of zij voor de planning van de evenementen, inclusief het vaarschema, dit in nauw overleg met de schipper. Hij of zij coördineert de organisatie van bardiensten, inkoop, verwarming en stookhout, schoonmaak en kleine reparaties of verbeteringen in het ruim. Ook beheert hij of zij de verenigingsbibliotheek en de administratie van de activiteiten van het schip. Ondersteund door de werkgroep Exploitatie Terra Nova kan de beheerder in nauw overleg met de schipper zijn of haar taak vrij zelfstandig invullen.
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en sociale duizendpoot met een dosis ervaring. Voel jij je als een vis in het water op een schip als de Terra Nova? Ben jij zowel handig in organiseren als in het omgaan met vrijwilligers? Dan is deze taak echt iets voor jou.
Meer informatie over de Terra Nova vind je op terranova1929.nl. Voor meer informatie over de functie van beheerder kun je terecht bij Mirjam Peil via MAIL of bel 06 23 36 14 68.
Namens de werkgroep Exploitatie Terra Nova
Mirjam Peil