Door de corona crisis kan  onze jaarlijkse erfgoedmanifestatie in 2020 niet doorgaan. Het goede nieuws: Winschoten 2021, Gouda 2022!

Helaas kan ook onze jaarlijkse erfgoedmanifestatie die van 24 t/m 26 juli 2020 zou plaatsvinden in Winschoten niet doorgaan. Dit is een direct gevolg van het verbod op vergunnings- en meldplichtige evenementen tot 1 september, één van de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus zoals afgekondigd op de persconferentie van de regering op 21 april 2020.

Het bestuur heeft, in overleg met de plaatselijke organisatoren, besloten om de evenementen in Winschoten (2020) en Gouda (2021) een jaar door te schuiven. Ook de aanbrengtochten vanuit Leeuwarden en het evenement rond Het Nieuwe Kanaal schuiven door.

Sail Amsterdam is zelfs helemaal geschrapt, de volgende Sail is gepland voor 2025. Daarmee vervallen de aanbrengtochten vanuit Winschoten naar Sail.

Uiteraard houden we jullie via deze website en de verenigingsmedia op de hoogte van de ontwikkelingen en de gevolgen die de Coronacrisis heeft voor het varen met onze schepen.