Update webredactie september 2019: er is inmiddels een nieuwe versie van de Ligplekken Onderweg website die ook goed op smartphones werkt, zie dit bericht. De iPhone/iPad app werkt nog maar beperkt en is ook niet meer te downloaden in de App Store. Er komen geen updates meer.

AppH&L_kleinEr is nu ook een gebruikersvriendelijke app voor de bekende website Ligplaatsen Onderweg. Met deze app wordt het heel makkelijk om onderweg te checken waar je kunt liggen. Eventueel doorklikken op het telefoonnummer van de havenmeester en klaar is Kees. Gratis af te halen in de Apple appstore voor iPad of iPhone onder ‘Ligplekken’.
De bijna duizend tot op heden geïnventariseerde ligplaatsen in Nederland staan er allemaal in. En ontdekt u een nieuwe ligplaats onderweg, dan kunt u die meteen doorseinen met de exacte coördinaten, dankzij de gps functie. Ook kunt u eenvoudig een wijziging insturen zoals een andere beheerder, een hoger tarief of een nieuwe website is. Met de nieuwe app houden we samen het overzicht van de ligplaatsen voor ons soort schepen eenvoudig actueel. Daar varen we allemaal wel bij. Doe mee, laad de app op je (voorlopig alleen nog) iPhone of iPad!
Henk Muis
Beheerder Ligplaatsen Onderweg