LVBHB agenda2020-01-10T16:45:52+01:00

LVBHB agenda

Onderstaande agenda toont alleen de eigen activiteiten van de LVBHB. Voor een agenda met alle varend erfgoed evenementen klik hier.

mrt
11
wo
HISWA Amsterdam Boat Show
mrt 11 – mrt 15 hele dag
HISWA Amsterdam Boat Show

Voor booteigenaren en watersporters is de HISWA een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen. Maar ook wanneer je niet een echte waterrat bent, is deze beurs een bezoek waard. HISWA keert in 2020 terug naar de RAI in Amsterdam

Waterpret voor jong en oud

Met honderden kleinere en middelgrote boten, clinics en workshops, aanbiedingen en accessoires is er voor jong en oud genoeg te zien en beleven. In de verschillende paviljoens kun je je vergapen aan de boten en nieuwe producten op watersportgebied of meedoen aan een van de vele activiteiten en workshops.

Meer informatie over het programma en kaartverkoop vind je op de HISWA website.

mrt
14
za
Algemene Vergadering LVBHB, Vreeswijk
mrt 14 @ 13:30 – 18:15
Algemene Vergadering LVBHB, Vreeswijk

Algemene Vergadering LVBHB

Agenda en stukken zijn ca. 2 weken tevoren beschikbaar via Ledenmenu > Stukken Algemene Vergadering

mrt
21
za
Tjalkendag Vollenhoven
mrt 21 @ 15:21 – 16:21

Tjalkendag 2020: 21 maart in Vollenhove

15 november 2019|EvenementenNoorderschippers

De traditionele seizoensopening van de Noorderschippers reist door de noordelijke provincies. In 2020 is het Zuiderzeestadje Vollenhove aan de beurt.

Vollenhove ca 1950 maker onbekend CC BY-SA 4.0

Zaterdag 21 maart, bij het begin van het voorjaar, ligt de Terra Nova in de haven van Vollenhove. Een sfeervolle, historische stad, zo tussen de veenplassen van de Beulaker en de Belter en de Noordoostpolder in. Lang vissersstad geweest en dat is nog steeds te merken.

We zeggen het nog maar eens: de Tjalkendag is voor álle leden van de LVBHB, met of zonder tjalk. En we vinden het heel prettig als je er met je schip komt, plaats genoeg. En Vollenhove is ook vanuit ‘het westen’ over het IJsselmeer prima te bereiken. Een flinke dag zeilen en je bent er.

apr
4
za
Pieperrace Volendam
apr 4 – apr 5 hele dag
Pieperrace Volendam

Pieperrace – Volendammer zeilspektakel van allure!

Op zaterdag 4 en zondag 5 april 2020 organiseert de Stichting Pieperrace Volendam voor de 36e keer de Pieperrace op het zuidelijke deel van het IJsselmeer voor de kust van het gastvrije Volendam.
Dit jaarlijkse evenement is het begin van het vaarseizoen.

Kijk hier voor meer info

apr
13
ma
Vlaggetjesdag Muiden
apr 13 hele dag

Vlaggetjesdag Muiden

herengracht anna

U kunt tijdens Vlaggetjesdag de schepen die aan de kade van de Herengracht liggen afgemeerd gratis bezichtigen. U wordt ontvangen door de schippers van de schepen die u alles vertellen over het schip. Aan boord van sommige schepen kunt u een drankje bestellen in de scheepsbar.

Kijk hier voor meer info