FAQ items aan het laden...
LVBHB2023-01-15T18:33:23+01:00

Het Historisch Bedrijfsvaartuig

De grootste behoudsorganisatie voor ons varend erfgoed: schepen ouder dan 50 jaar die in Nederland gebouwd zijn of beeldbepalend zijn geweest op de Nederlandse wateren. LVBHB: wat is onze missie, waar komt u ons tegen?

Nieuws voor LVBHB-leden

Actueel

Varend Erfgoed Evenementen

Evenementen voor de gehele varend erfgoed gemeenschap, namens de FVEN verzorgd door Scheepspost.info. Stuur bijdragen naar wouter@scheepspost.info

nov
9
do
Nationaal Monumentencongres, Veenhuizen
nov 9 hele dag
Nationaal Monumentencongres, Veenhuizen

Nationaal Monumentencongres

Dit jaar strijkt het Nationaal Monumentencongres neer in Veenhuizen, onderdeel van de Koloniën van Weldadigheid. Hier getuigen meer dan honderd rijksmonumenten van een uniek verleden als binnenlandse kolonie voor armoedebestrijding. Deze locatie en de compleet vernieuwde opzet van het congres, beloven dat het een bijzondere editie zal worden. Op 1 juni wordt het thema bekend gemaakt en is het mogelijk om super early bird tickets te bestellen.

nov
10
vr
Traditionele Schepen Beurs, Den Helder
nov 10 – nov 12 hele dag
Traditionele Schepen Beurs, Den Helder
EOC-Traditionele Schepen Beurs 2023
De 6de EOC-Traditionele Schepen Beurs in Den Helder zal in principe plaatsvinden op 10,11 en 12 november 2023. Een gezellige beurs rond traditionele schepen en al hun facetten, met een open karakter en veel spontane ontmoetingen.
mrt
29
vr
Sail Kampen
mrt 29 – apr 1 hele dag
Sail Kampen

Kom met Pasen naar Kampen en geniet van het grootste paasevenement van Nederland: Sail Kampen 2024. Water, wind, prachtige schepen, leuke attracties, muziek, theatrale historische parades, nautische demonstraties en nog veel meer. Het belooft een fantastisch weekend te worden. Een uitje voor het hele gezin, met hopelijk veel zon!

Kijk hier voor meer info

jun
13
do
Delfsail, Delfzijl
jun 13 – jun 16 hele dag
Delfsail, Delfzijl

Delfsail,

het nautische evenement in Delfzijl

Ga naar de bovenkant